Avaustappio VMA:lle Kokkolassa
Vierumäki UnitedJulkaistu: 05.09.2021 14.52

Avaustappio VMA:lle Kokkolassa

VMA jatkoi pohjoisen kierros-turnetta tänään Kokkolassa. Vastassa ns. "ns omilla koirilla" varustettu Hermes.

Peli eteni heti avaushetkistä lähtien kotijoukkueen komennossa, vaikka avausmaali merkittiinkin VMA:lle.. Peli oli fyysinen, vaikkakin Hermes osoitti todella hyvän iskukykynsä tänään. Eilisen voiton jälkeen Unitedilla taisi olla pieni hyvänolon tunne, mutta se kyllä karisi heti ottelun alussa ja paluu arkeen oli todellista.

Itse peli oli ensimmäisestä erästä alkaen ns. pientä vaille ja vastustaja käytti tuon epävarmuuden jäätävällä tavalla. 1. erä päättyi lukemiin 3-1, johtuen lähinnä pienistä virheistä vähän kentän joka osa-alueella. Vaikuttikin siltä, ettei joukkueen valmistautuminen mennyt ihan nappiin.

Toinen erä jatkoi siitä, mitä joukkueen peli on ollut jo kauden aiemmissa peleissä ja näyttikin siltä, että joukkue oli hieman hukassa. Virheiden määrä kasvoi ja joukkue otti paljon rangaistuksia, jotka olisi voitu välttää. Paljon edellisestä johtuen, numerot olivat toisen erän jälkeen numeroissa 5-1, mikä vastasi ottelun kulkua hyvin.

Kolmas erä jatkui paljon edellisten kaltaisena ja Hermes vei sitäkin eränumeroista 1-2 huolimatta. Lopputulos 6-3 oli täysin oikeuden mukainen ja vastasi pelin kulkua. VMA:n ehdoton ykkösnimi oli tänäänkin tolppien välissä jatkaneelle "Kili" Kilposelle, joka pelasi numeroista huolimatta loistopelin

Ensi viikko jatkuu 2 ottelun viikkona. Lauantaina kohdataan vieraissa SapKo ja sunnuntaina kotiavauksessa Ketterä jolloin joukkueella on uusi mahdollisuus kääntää kurssi taas voittojen tielle