SaPKo kaatoi Unitedin Savonlinnassa
Vierumäki UnitedJulkaistu: 11.09.2021 17.29

SaPKo kaatoi Unitedin Savonlinnassa

VMA jatkoi alkusarjaansa tänään SaPKoa vastaan. Joukkueen odotukset ennen peliä olivat korkealla ja pelaajat hyvällä tuulella. Edellisen viikonlopun turneelta oli tuliaisina yksi voitto ja yksi tappio. Joukkue halusi katkaista tappioputken heti alkuunsa ja palata voittojen tielle.

Ottelun ensimmäinen erä oli joukkueelle haasteellinen. Kotijoukkue tuli peliin valmiimpana ja rokotti vierailijaa ylivoimalla kahdesti, ensimmäisen erän jälkeen ottelu kotijoukkueelle 2-0

Peli alkoi tasan. Vastakkainen joukkue piti meidät varpaillamme. Menetimme kaksi maalia tuona aikana, mutta hyökkäsimme silti heidän kentän loppuun. Tulos oli tällä erällä 2-0.

Toinen erä oli selekeästi joukkueen paras kakkoserä ,sillä se sai muutamista jäähyistä huolimatta ottelun pääosin haltuunsa ja onnistui myös maalinteossa. Harmittavasti vaan myös kotijoukkue onnistui rokottamaan VMA:n muutamista virheistä, erä kuitenkin vieraille 3-2 ja toiselle erätauolle mentiin maalin takaa-ajossa.

Kolmannen erän alussa joukkueelle tarjottiin hopeareunuksella ottelun kääntämistä, sillä VMA sai 2 ylivoimaa, mutta kumpikaan ei tuottanut tulosta. Viimeisen 10 minuutin aikana kotijoukkue otti sitten kuskin paikan ja katkaisi lopullisesti VMA:n selkärangan. Neljä maalia omiin erän loppuun ei todellakaan ollut sellainen päätös ottelulle ,kun oli ajateltu ja jätti kyllä paljon parantamisen varaa. Koko ottelu siis kotijoukkue SaPKolle luvuin 8-3

Huomenna taistelemme taas, kun vastaan asettuu ennakkkoon sarjan kärkikastiin povattu Ketterä.