Huippujännittävä kotiavaus päättyi vierasvoittoon
Vierumäki UnitedJulkaistu: 12.09.2021 19.13

Huippujännittävä kotiavaus päättyi vierasvoittoon

Vierumäki United avasi sarjan kotipelit tänään Imatran Ketterää vastaan. Odotukset kotiavausta kohtaan olivat melko korkeat. Eilen joukkue kärsi kirvelevän tappion SaPKoa vastaan ja halusimme kääntää kelkan voittojen tielle. Joukkueen kehitysaskeleet ovat vielä alkuvaiheessa ja paljon on vielä tehtävää, mutta joukkuen sisäinen motivaatio on hyvällä tasolla. Silloin, kun asiat eivät toimi, haluamme niiden kääntyvän ja paranevan.

Tänään joukkue oli erittäin motivoitunut. Pelin otteluisäntänä toimi Rakennustyö Savolainen Oy. Kyseessä rakennusyhtiö, jonka slogan "rautaisella ammattitaidolla" tukee ajatusmaailmaamme ja yhdistää intohimon niin jääkiekkoon kuin rakentamiseen. On hämmästyttävää, että sponsorina on yritys, joka jakaa arvomme, antaen meille motivaatiota.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta todella kypsää ja hyvää pelaamista ,eikä se juurikaan antanut vastustajalle paikkoja. Ja kun oma peli toimi, erä oli selvästi kotijoukkuevoittoinen, vaikka lukemat 1-0 eivät täysin erän voimasuhteista

Toiseen erään vierailija Ketterä alkoi pelata aggressiivisemmin. Tämä tarkoitti sitä, hyökkäykset alkoivat vyörytä kotijoukkueenkin päätyyn, vaikka erän avausmaalista vastasikin kotijoukkue. Pelin pienoinen kääntyminen aiheutti kotijoukkueelle kaksi kaksiminuuttista, mutta maalia enempää ei VMA vieraille erään antanut ja johti ottelun 2 erä jälkeen 2-1

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen osalta murheellisesti, kun jo erän ensimmäisellä minuutilla kutsui jäähypenkki ja sen aikana helähti myös omissa. Tästä alkoi kotijoukkeen musta hetki, kun vastustaja teki vielä erän alkuun 2 maalia lisää. Valmennuksen aikalisän jälkeen kotijoukkue jälleen ryhdistäytyi ,vaikka kotijoukkueen epäonnisen rangaistuslaukauksen jälkeen vieraat siirtyivät jo 2-5 johtoon. VMA tuli vielä erän loppupuolella peliin mukaan kahdella yv-maalilla, mutta sitten jälleen muutama jäähy käänsi pelin vieraille. Erän yhdeksän maalia näytti kyllä yleisölle viihdyttävää jääkiekkoa, vaikkei joukkueiden valmennus välttämättä riemusta hyppinytkään. Ottelu siis vierailijoille luvuin 5-7, mutta oli ehdottomasti kotijoukkueen paras ja antaa uskoa omaan tekemiseen jatkossa.