VMA U20 - TPS Akatemia
Vierumäki UnitedJulkaistu: 25.09.2021 22.12

VMA U20 - TPS Akatemia

Tänään pelasimme sarjan toisen kotipelin Vierumäellä. Muutaman vierastappion jälkeen joukkue halusi todella kääntää tilanteen voitokkaaksi ja löytää vihdoin oman tasomme. Ja kun vastustaja TPS oli sarjataulukossa alapuolellamme, oli luottamus omaan tekemiseen korkealla, vaikkakin liikaan leijumiseen ei todellakaan joukkue syyllistynyt ja henki ennen ottelua oli kopissa korkealla.

Peli alkoi molempien joukkueiden osalta vähän varovaisissa ja tunnustelevissa merkeissä. Kumpikin pelasi varmasti, mutta ilman hyviä maalintekomahdollisuuksia. Ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen onnistuimme tekemään avausmaalin ja vielä alivoimalla, joka varmasti vastustajan kannalta se epäkiitollisin. Ensimmäisen erän loppu olikin helpompi pelata ja joukkue loikin hyviä maalipaikkoja onnistuen vielä kertaalleen. Ensimmäisen erän jälkeen Vierumaki johti 2-1.

Toisessa erässä VMA piti yllä hyvää tempoa , vieden peliä, mutta joitakin rangaistuksia olisi voitu välttää, jos olisimme huolellisempia. Onneksi TPS ei pystynyt hyödyntämään ylivoimiaan, vaikka loikin pitkiä pyrityksiä VMU:n maalille. Kotijoukkue sen sijaa onnistui maalinteossa vielä kahdesti erän lopulla todella hienoilla maalella, ja johto oli 4-1 toisen erän jälkeen

Kolmas erä ei ole ollut meille koskaan helppo. Tällä kertaa onnistuimme pitämään asiat hallinnassa. Oli meidän aikamme loistaa ja päätimme tehdä kaikkemme voittaaksemme tämän pelin. Jopa sen jälkeen, kun TPS sai kavennusmaalin ilman maalivahtia ja pääsi lähemmäksi lukemiin 4-3. Kotijoukkue pysyi kuitenkin rauhallisena ja teimme vielä yhden maalin ja voitimme pelin 5-3.

Haluamme kiittää Versowoodia tämän päivän pelin sponsoroinnista ja pelaajien palkinnoista! Peli oli hyvä ja onnistunut ja olemme hyvin kiitollisia saadessamme tukea paikalliselta ja arvostetulta yritykseltä!

Katso Facebook -raporttimme ja kuuntele lisää Versowoodista! https://fb.watch/8fbwx9tVwq/