Kolmas erä romahdutti VMU:n
Vierumäki UnitedJulkaistu: 26.09.2021 21.04

Kolmas erä romahdutti VMU:n

Sunnuntai ei jatkanut VMU:n voittoputkea S-Kiekon kustannuksella ,vaan vierailija näytti viimeisessä erässä, miten ottelu käännetään voitoksi. Ottelu käynnistyi ensimmäisen erän osalta tasaväkisissä merkeissä VMU:n luodessa kuitenkin erän parhaimmat paikat ilman onnistumista. Eräluvut 0-0 kuvastivat kyllä hyvin erän luonnetta.

Toinen erä käynnistyi Unitedin osalta tosi murheellisesti, kun jo 12 sekunnin pelin jälkeen kiekko oli verkossa. Jatkoakin seurasi, kun keskialueen kyseenalaisen tilanteen jälkeen vieraat veivät pelin jo 2-0. VMU osoitti erän lopussa ,että se halusi peliin mukaan, kun erän viimeisellä minuutilla joukkue kavensi YV:llä pelin 1-2 tilanteeseen ja peli oli auki ennen viimeistä erää.

Kolmas erä olikin sitten kotijoukkueelta heikkoa pelaamista ja vastustaja teki paikoistaan maalit. erä S-Kiekoille luvuin 0-4 ja koko ottelu selvin numeroin 1-6. Lopputulos ei kuitenkaan täysin kerro koko pelin luonnetta, sillä kotijoukkueellakin oli paikkansa, mutta se ei pystynyt niitä hyödyntämään.