Arvokas vierasvoitto JYP akatemiasta
Vierumäki UnitedJulkaistu: 09.10.2021 21.14

Arvokas vierasvoitto JYP akatemiasta

VMU kävi ryöstöretkellä Jyväskylässä, kun se kaatoi sarjanelosen JYP akatemian Hippoksella. Ottelu tiedettiin ennakkoon vaikeaksi, sillä JYP oli pelannut aiemmat ottelunsa menestyksekkäästi. Peli käynnistyi VMU:n osalta hienosti, kun se sai avausmaalin jo ottelun neljännellä minuutilla. Jyp ei kuitenkaan maalista hämääntynyt vaan tasoitti pelin jo kolme minuuttia myöhemmin. VMU osoitti kuitenkin, että se oli tullut taistelemaan pelin voitosta tosissaan ja värkkäsi erään vielä kaksi maalia johtaen 1. erän jälkeen 1-3, vaikka eräluvut olisivat voineet olla toisinkin päin. Arttu Saarinen VMU:n maalissa oli kuitenkin erittäin hyvällä pelipäällä.

Toinen erä oli ensimmäistä tasaisempi ja molemmat joukkueet loivat vaarallisia tekopaikkoja, maaliteossa onnistuen ensin Jyp ja 10 minuuttia myöhemmin vierailija VMU. erä tasaisen väännön jälkeen tasan 1-1, vaikkakin VMU saikin muutaman hieman heppoisen jäähyn.

Kolmas erä oli hyvin toisen kaltainen ja VMU piti kotijoukkueen rynnistyksen kurissa ratkaisten pelin erän lopulla tyhjiin. Ottelu siis ansaitusti VMU:lle 2-5 ja tärkeät kolme pistettä Vierumäelle. Kauaa ei joukkue ehdi voitosta nauttimaan sillä huomenna sunnuntaina kohdataan sarjakärki Karhukissat vieraissa