VMA U20 - K-Kissat
Vierumäki UnitedJulkaistu: 11.10.2021 18.12

VMA U20 - K-Kissat

Tänä viikonloppuna pelasimme toisen pelin. Sunnuntaina matkustimme Helsingin kaupunginosaan Pirkkolaan, jossa pelasimme Karhu-Kissatia vastaan. Pelasimme niitä ensimmäistä kertaa tällä kaudella, joten odotuksia tälle pelille ei ollut paljon - emme todellakaan tienneet, miten se voisi osoittautua.

Ensimmäisellä erällä emme olleet valmiita siihen, mitä Kissat valmistautui meille. Emme voineet vastata heidän ponnisteluihinsa, joten he saivat tehdä maaleja melkein heti alussa. Annoimme tällä kaudella kolme maalia ja tulos oli 3-1.

Toisella jaksolla asiat alkoivat kääntyä meille epäedulliseen suuntaan. Saimme paljon rangaistuksia, mikä antoi vastapuolelle mahdollisuuden hyötyä. Se ei todellakaan ollut paras suorituksemme, ja erotuomarin päätökset tekivät tämän jakson vaikeaksi pelata. Toinen erä päättyi Karhu Kissatin johtoon 8-2.

Kolmas eräkään ei ollut helppo. Meillä oli suuri aukko sulkeutua, ja koska yksi jakso on vain kaksikymmentä minuuttia, se ei ollut helppo tehtävä. Huolimatta siitä, että saimme edelleen rangaistuspotkuja, joukkueemme onnistui tekemään neljä maalia tällä kaudella ja päättyi peliin 10-6.

Se on ensimmäinen kaksinumeroinen tulos ja toivottavasti viimeinen meitä vastaan.

Ensi viikolla kilpaillaan Heinolassa!