Jokipojat koulutti Unitedia Heinolassa
Vierumäki UnitedJulkaistu: 31.10.2021 21.14

Jokipojat koulutti Unitedia Heinolassa

VMU:n kotiotteluputki ei saanut haluttua lopputulosta lauantaina Jokipoikia vastaan Heinolan betonissa. Ottelu jo neljäs perättäinen kotiottelu ja lopputulos oli valitettavasti jälleen tappiollinen. Ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueen osalta kauden parasta lätkää, vaikka vierailija saikin avausmaalin alivoimalla ottelun alkukympillä. Kotijoukkueen peli oli kuitenkin pelillisesti lähempänä tavoiteltua ,kuin monesti aiemmin. Ensimmäinen erä kuitenkin vierailijoille luvuin 0-1.

Toinen erä sen sijaan ei enää ollutkaan kotijoukkueen osalta enää hyvää pelaamista ja kun vastustaja teki jälleen alivoimalla maalin erän alussa, oli ongelmat jälleen nähtävissä. Kotijoukkueen ylivoima oli läpi ottelun hyvin huonoa, eikä vastustajan kaksi AV-maalia juurikaan muuta osoita. Paljon on valmennuksella mietittävää jatkosarjaa ajatellen. Liekö nuo 2 alivoimamaalia vai mikä aiheuttanut joukkueen pelin alisuorittamisen vai mikä sitten oli, sillä joukkue oli hyvin haluton tulemaan enää peliin mukaan, erä Jokipojille 0-3

Kolmas erä oli hyvin paljon kakkoserän kaltainen ja vierailija teki peliin vielä kolme hienoa maalia niputtaen isännän syvälle maan rakoon. Erä Jokipojille 0-3 ja koko ottelu selvin numeroin 0-7, mikä ei kyllä VMU:n mielialaa nostanut.

VMU jatkaa vielä kahden ottelun verran alkusarjapelejään kohtaamalla ensin kotonaan LeKin ja sitten vieraissa K-Espoon. Joukkueen tähtäin on kyllä jo Mestiksen jatkosarjassa, jossa ilmeen kääntö on vielä täysin mahdollinen ja omissa käsissä.