Unitedin taistelu Lempäälässä
Vierumäki UnitedJulkaistu: 28.11.2021 10.20

Unitedin taistelu Lempäälässä

26. marraskuuta joukkueemme matkusti Lempäälään pelaamaan paikallista LeKiä vastaan. Kotiottelun tappion jälkeen meillä oli suuria toiveita saada pisteitä tiematkalla. LeKi on yksi vastustajista, joka pelaa samanlaista jääkiekkoa kuin me, joten toivoimme, että se olisi peli, jossa palaamme rytmiin ja saamme takaisin.

Ensimmäinen erä alkoi meiltä suhteellisen hyvin, emme hävinneet kiekkotaisteluja emmekä saaneet rangaistuksia pienistä väärinkäytöksistä. Päinvastoin tapahtui, toisella joukkueella oli huono puoli saada ne. Tämä erä antoi meille toivoa ja todella motivoi meitä työntämään toiselle.

Toisessa vaiheessa asiat alkoivat kääntyä meidän epäedulliseen suuntaan. Aloimme tehdä virheitä. Emme olleet tarpeeksi varovaisia kiekon syöttämisessä, mikä johti maalipaikkoihin toiselle joukkueelle ja mahdollisiin maaleihin. Joukkueiden välisen jännityksen vuoksi pelaajamme tekivät virheitä ja saivat rangaistuksia. LeKi-joukkue teki tällä jaksolla kolme maalia, joita emme pystyneet saamaan takaisin.

Kolmannessa taistelu jatkui. Rangaistukset jaettiin ja LeKi teki maalin vielä kerran. Tämä ei todellakaan ollut meidän pelimme. Teimme pelien aikana paljon virheitä, jotka olisi voitu välttää ja parantaa helposti seuraavalla kerralla. Olemme vielä pääkauden alkuvaiheessa, paljon on pelissä, mutta vielä on paljon aikaa ja pelejä, joissa voimme pärjätä paremmin.

Tänä viikonloppuna pelataan kaksi kotiottelua. Yksi vastaan Jyväskylän Jyp Akatemia, yksi vastaan Iisalmen IPK. Toivomme näkevämme sinut siellä! Muista pitää turvaetäisyys muihin faneihin. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä suojellaksesi itseäsi ja muita!