Taisteluavaus viikonlopun kotipeleihin
Vierumäki UnitedJulkaistu: 03.12.2021 20.45

Taisteluavaus viikonlopun kotipeleihin

Joukkueemme pelasi tänään pelin kotikentällä JYP Jyväskylää vastaan. Olimme erittäin motivoituneita, sillä kotiotteluilla on erittäin tärkeä paikka sydämissämme. Haluamme aina tehdä parhaan suorituksemme kotona ja toivomme, että fanit nauttivat siitä.

Ensimmäinen erä meiltä oli erittäin hyvävauhtinen huolimatta joukkueen runsaista loukkaantumista ja sairastumisista ja pelasimme erittäin hyvää jääkiekkoa. Kotijoukkueelle tarjottiin ylivoimaa useampaan otteeseen, jotka olisivat voineet johtaa onnistumisiin. Valitettavasti jyväskyläläiset onnistuivat ylivoimalla tekemään avausmaalin ja vielä toisen perään kotijoukkueen onnistuessa kertaalleen. Ensimmäinen erä päättyi Jypin 2-1-johtoon.

Toinen erä oli varsin viihdyttävää jääkiekkoa. Molemmat joukkueet pelasivat erittäin siistiä ja näyttävää jääkiekkoa. Oli mahtavaa nähdä monia kaksinkamppailuja ja puhtaita taklauksia. Molemmat joukkueet tekivät erään maalin, saamatta yhtään jäähyä, mikä oli osoitus hyvästä ja siististä pelistä. Toinen erä päättyi Jypin 3-2-johtoon.

Kolmas erä on aina melkoinen haaste joukkueellemme, varsinkin nyt ,kun joukkueessa monia poissaoloja . Se alkoi jäähyllä, josta Jyp teki maalin. Kotijoukkue kuittasi kuitenkin heti perään ja oli mukana pelissä vielä erän alkupuolella. Jyp onnistui kasvattamaan johtoaan erän puolivälissä. Molemmat joukkueet käyttivät aikalisänsä erän puolivälin jälkeen . Kotijoukkue otti maalivahdin pois jo oman aikalisänsä jälkeen ja yritti vielä sinnitellä peliin mukaan, mutta uhkapel kostautui ja Jyp viimeisteli maalin tyhjiin.Ottelun loppuun JYP teki vielä maalin, jolla ei enää ollut ottelun ratkeamisen kanssa mitään tekemistä. Ottelu päättyi JYP:n voittoon 7-3, mutta hatunnosto kotijoukkueen hyvälle taisteluilmeelle.