IPK vie voiton
Vierumäki UnitedJulkaistu: 04.12.2021 22.41

IPK vie voiton

Joukkueemme pelasi tänään toisen pelin kotona tänä viikonloppuna. Eilinen peli JYP Jyväskylää vastaan oli melko tiukka, hävisimme 7-3, mutta olimme motivoituneita muuttamaan tulosta tänään. Arvostamme todella faniemme tukea ja sitä, kuinka erikoisia he tekevät peleistämme, joten olemme aina erittäin iloisia voidessamme pelata kotiyleisön edessä.

Peli alkanut erittäin dynaamisesti. Jo ensimmäinen jakso oli täynnä tapahtumia. Molemmat joukkueet saivat rangaistuksia ja taukoja oli tällä jaksolla runsaasti, mikä vaikutti rytmiin melkoisesti.Ensimmäisellä jaksolla IPK teki ainoat maalintekijät. He tekivät kaksi maalia, joten erä pättyi 2-0.

Toisen kierroksen alussa iisalmilaiset ovat tehneet vielä kaksi maalia, joten peli on 4-0. Näiden tapahtumien jälkeen tiimimme on päässyt vauhtiin ja ryhtynyt työhön. Poikamme teki tällä kaudella kaksi maalia, mikä todella nosti tunnelmaa ja muutti vauhtia. Tilanne on nyt 5-2, koska IPK teki tässä kolme maalia.

Viimeisellä jaksolla ei oli maaleja, mutta se ei tarkoita, että peli olisi ollut tylsä. Poikamme tekivät paljon maalimuutoksia ja taistelivat loppuun asti, mutta valitettavasti tämä ei riittänyt korjaamaan tulosta.

Ottelu päättyi lukemiin 5-2, ja voiton otti Iisalmi. Ensi viikolla taistellaan takaisin.